年月 |
研究業績 |
2019.3 |
K. Iwamoto, S. Matsumura, Y. Yoshioka, A. Yamamoto, S. Makino, T. Moriyama, N. Zaima (2019) Using turmeric oil as a solvent improves the distribution of sesamin-sesamolin in the serum and brain of mice. Lipids, in press. |
2018.9 |
K.Iwamoto, S.Kamo, Y.Takada, A.Ieda, T.Yamashita, T.Sato, N.Zaima,T.moriyama (2018) Soyasapogenols reduce cellular triglyceride levels in 3T3-L1 mouse adipocyte cells by accelerating triglyceride lipolysis. Biochemical and Biophysics Reports 16, 44-49. |
2018.3 |
家田彩菜, 高田祐一, 岩本和子, 財満信宏, 森山達哉 (2018) ザクロ等に含まれるエラグ酸の生理機能. 近畿大学農学部紀要 51, 1-9. |
2017.12 |
小川昴志, 高蓋秋穂, 村上浩規, 岩本和子, 矢野えりか, 財満信宏, 森山達哉 (2018) マウスモデル系を用いた卵白の経皮感作. アレルギーの臨床 37(14), 1389-1393. |
2017.7 |
K.Hashimoto, H.Kugo, H.Tanaka, K.Iwamoto, C.Miyamoto, T.Urano, N.Unno, K.Hayamizu, N.zaima, T.Moriyama (2017) The effect of a high-fat diet on the development of abdominal aortic aneurysm in a vascular hypoperfusion-Induced animal model 55(2), 63-74. |
2017.3 |
村上浩規, 植田啄也, 矢野えりか, 岩本和子, 財満信宏, 森山達哉 (2017) 野菜・果実飲料のOASリスク評価. アレルギーの臨床 37(3), 63-66. |
2017.2 |
高蓋秋穂, 村上浩規, 三口志穂, 矢野えりか, 岩本和子, 財満信宏, 森山達哉(2017) 汎アレルゲンであるチェリーのソーマチンライクプロテイン(Pru av2)の特性解析. アレルギーの臨床 37(2), 60-63. |
2017.1 |
植田啄也, 花房佳世, 矢野えりか, 岩本和子, 財満信宏, 森山達哉 (2017) 各種大豆加工食品における花粉症関連大豆アレルゲンGly m 3(プロフィリン)の検出. アレルギーの臨床 37(1), 58-61. |
2016.9 |
K.Iwamoto, Y.Fukuda, C.Tokikura, M.noda, A.Yamamoto, M. Yamamoto, M. Yamashita, N.Zaima, A.Iida, T.Moriyama (2016) The anti-obesity effect of Taheebo (Tabebuia avellanedae Lorentz ex Griseb) extract in ovariectomized mice and the identification of a potential anti-obesity compound. Biochemical and Biophysical Research communications 478(3), 1134-1140. |
2013.4 |
K.Iwamoto, T.Yoshida, M.Kusuda, Y.Fukuta, T.Terashita, N.Shirasaka (2013) Purification and characterization of glutamic acid decarboxylase from Grifola frondosa. Mushroom Science and Biotechnology 21(1), 16-22. |